Коктейлів та видовищ: клубне життя гастро-фестивалів

22.09.2015 в 8:59 | Автор: pr. Man
 

Фото: Коктейлів та видовищ: клубне життя гастро-фестивалів.Фестивалі Вуличної їжі стають популярним майданчиком для розвитку клубної культури та проведення найяскравіших розважальних заходів.

Завсідники провідних столичних клубів Антон Смик та Аліна Ярова не пропускають жодного фестивалю Вуличної їжі. Їхнім улюбленим місцем на фесті став SpeakEasy Bar by Morosha, де, крім авторських коктейлів, пропонують сети від провідних столичних діджеїв і видовищні шоу.

Тут найкрутіша клубна атмосфера, заради якої ми приходимо сюди кожен місяць!

– зазначають шанувальники тусовок.

Основна клубна публіка стягується на фестивалі Вуличної їжі ближче до вечора. Після 18-00 розважальні локації підвищують децибели музики і починають працювати в клубному форматі.

Сьогодні в цьому барі грають мої улюблені діджеї, атмосфера просто неймовірна!

– захоплено розповідає відвідувачка SpeakEasy Bar by Morosha Ірина Шурова. На Чотирнадцятий фестиваль Вуличної їжі дівчина прийшла з компанією друзів, які знають, що таке якісний клубний відпочинок.

Наша аудиторія на «ура» сприймає атмосферу кращих столичних клубів, що панує в SpeakEasy Bar by Morosha,

– говорить Микола Рекеда, бренд-менеджер ТМ «Мороша».

Ми ретельно готуємося до всіх фестивалів і щоразу продумуємо нову розважальну програму. Також постійно додаємо по кілька новинок у меню авторських коктейлів і настоянок. Нам є, чим здивувати, навіть постійних гостей, а таких дуже багато.

Ексклюзивна коктейльна карта SpeakEasy Bar by Morosha включає авторські коктейлі, для
яких алкоголь настоюють на кропі, інжирі, розмарині, семи видах перцю та інших натуральних компонентах. У трійку найпопулярніших позицій входять «Укроп» з горілкою на кропі, огірком, медовим сиропом, лимоном і лимонно-карамельною піною, міцно-гіркий Rude Boy з горілкою на артишоках та Mary Rose з горілкою на основі розмарину зі смаком і ароматом рожевих пелюсток.

З початком осіннього сезону SpeakEasy Bar by Morosha вже готує ексклюзивні гарячі новинки для Міського свята їжі, що відбудеться 2-4 жовтня на Арт-заводі «Платформа».